Pánské boty AKU Alterra Lite GTX Mid...

Pánské boty AKU Alterra Lite GTX Mid 22/23

AKU
8032696737740
Skladem
4 590,00 Kč
Vč. DPH
Barva
  • grey/red
Velikost
  • 42 EU
  • 42,5 EU
  • 44 EU
  • 45 EU

 

Kotníková varianta univerzálního, lehkého a prodyšného modelu Alterra Lite, která je vyrobena z velmi odolných materiálů. Tento model je určen do středně těžkého terénu, kdy vám poskytne dobrou fixaci kotníku, a zároveň vás nebude svou váhou zbytečně brzdit. Lehkost a prodyšnost také oceníte v teplejších měsících, kdy vám chodidla v botě budou příjemně dýchat. Prodyšnost je především dána použitím textilie značky AKU - materiálem AIR 8000. Ten je až 11 krát prodyšnější než běžně používané materiály.

Svršek se skládá ze dvou struktur – vnější, která je vyrobena ze semiše a anatomicky ovinuje chodidlo, a vnitřní, která kopíruje nohu v oblasti nártu. Proti průniku vody do boty je na modelu použita nepromokavá membrána Gore-Tex (Extended Comfort). O pohodlí se stará v mezipodešvi materiál EVA, který je doplněn systémem tlumení IMS2 a technologií Elica. Ta je stejně jako materiál AIR 8000 vlastní technologie firmy AKU. Rozkládá váhu těla na celou plochu chodidla a šetří tak vaší energií. Širší podrážka AKU Tenuta vám poskytne pevný a jistý došlap. Špička boty je chráněna gumovou obsázkou, která zamezí nakopnutí o kořeny a kameny.

Kotníková varianta modelu Alterra Lite je tak ideální lehkou a prodyšnou botou do teplejších měsíců na všechny lehčí a středně náročné treky či dálkové pochody.

Základní ošetření:

Vrchní materiál (kůže, Air 8000) zbavit pomocí jemného kartáčku a vlhkého hadříku nečistot.

Při pokojové teplotě nechat pomalu vyschnout, nevystavovat při sušení intenzivním zdrojům tepla.

Při promočení obuvi se vyvarujte sušení v blízkosti ohně, v troubě apod.

1 ks
8032696737740
Žádné hodnocení
Zboží přidáno do seznamu Oblíbených
Zboží přidáno k porovnání
Souhlas se soubory cookie